Recenze: Color Tattoo stíny Maybelline

října 03, 2016 Lenka Bořecká 6 Comments


Ahojky, dnes vám přináším slibovanou recenzi Color Tattoo očních stínů od Maybelline. Na českém trhu to není žádná novinky, myslím, že v drogérkách je můžete najít od půlky roku 2012. Já jsem se k nim dostala teda o trochu později :D  a jsou pro mě jedna z nenahraditelných věcí v mé kosmetické taštičce, používám je strašně ráda a docela často. 

Existuje 10 odstínů a najdete zde jak poměrně výrazné modré, zelené nebo fialové, tak i trochu tlumenější odstíny jako je bronzová nebo bílá. Nicméně si myslím, že v této řadě chybí více neutrálnější odstíny jako nude, béžové, světle hnědé nebo šedé. Všeho všudy bych řekla že je tu jen jeden neutrální stín a to je bronzová, přesný název je 35 On and on bronze. Já mám odstín 65 Pink gold, což je krásná tlumenější růžová, která tak trochu zabíhá do rose gold barvičky, a 05 Eternal gold, což je tedy zlatý, teplý odstín, je na víčku rozhodně výraznější než Pink gold odstín.. 
Zdroj: http://getthelouk.com/?p=272
Musím říct, že oba stíny jsou opravdu dobře použitelné jak na celé víčko, tak i v kombinaci s jinými stíny. Strukturou jsou všechny stíny krémovo-gelové, což přispívá k jejich dobré manipulaci (já na ně třeba vůbec nepoužívám štětec, ale prstík). Můžete je využít i jako linky, sice jsem to zatím nezkoušela, ale chystám se na to. Odstín Pink gold je takový více mazlavější než Eternal gold, ten je naopak sušší a maličko hůře se s ním manipuluje.

Výhodou je neskutečná výdrž stínů, prakticky se celý den na víčku nehnou, takže je nemusíte v průběhu dne nijak doupravovat, v kombinaci s pudrovými stíny také žádný problém. Jsou velice dobře pigmentované a voděodolné, takže je dobré je mít, když se chystáte plakat. :D Jsou multifunkční: stíny na celé víčko, kombinace s jinými stíny, linka a dokonce i rozjasňovač do vnitřního koutku oka (pouze některé odstíny). Já osobně miluju jejich konzistenci a to jak se krásně třpytí. Balení je na pohled velmi příjemné a praktické

Nevýhodou je to, že se špatně odličují (proto asi ten název color TATTOO :D). Dále bych řekla, že v nabídce chybí neutrálnější odstíny. Občas se mi také stane, že se stíny v očním záhybu trochu slijí, ale nestává se to zas tak často. Jsou docela dražší. Většina odstínů je opravdu moc třpytivých, což by někomu nemuselo sednout.

Celkové hodnocení:

Poměr cena/kvalita - 1
Pigmentace - 1*
Použitelnost a variabilita stínů - 2
Výdrž na víčku - 1*
Balení - 1

Já tomuto produktu dávám za 1. Pro mě je to opravdu must have v mé kosmetické taštičce, strašně jsem si tenty stíny oblíbila a chystám se ulovit pár dalších odstínů. Jsou sice trochu dražší, ale v porovnání s kvalitou tuhle věc velice ráda přehlédnu.

A co vy a Color Tattoo? Používáte nebo dáváte přednost jiným produktům?

Awakened Dreamer

You Might Also Like

6 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. jéé díky za super recenzi.. já jsem ani netušila že mají tolik barev a fakt je pravda že by to chtělo nějaký nautrální odstín i když ta zlatá a modrozelená vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už je mám na svém wishlistu :D
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem je nezkoušela, ale v budoucnu bych ráda. :) Plakám pořád, budou se hodit! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Nezkoušela jsem a ani mě moc nelákají :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají opravdu skvěle, ještě jsem je nezkoušela, ale asi je budu muset mít. Mě právě vyhovují třpytivé odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat