Silvestrovské líčení | Vínovo-fialové odstíny

prosince 30, 2016 Lenka Bořecká 3 Comments


Tak zítra máme Silvestr. Jupííí. Nový rok se přiblížil tak rychle, že si to nestíhám ani uvědomovat. Už mám plno nápadů a plánů, které chci v roce 2017 uskutečnit, a taky mě čeká hodně důležitá událost a to jsou státnice!! A bakalářka! Bude to velice zajímavý rok, to můžu říct už teď. Ale ještě než přijde, je potřeba pořádně oslavit ten starý, rok 2016. Proto jsem si pro vás připravila silvestrovské líčení na nějakou party a nebo na oslavu s přáteli či rodinou.

Celé líčení je laděné do červena a fialova. Je to poměrně neobvyklá barevná kombinace, ale zvolila jsem tak proto, že mám vínové šaty, takže mi líčení bude pěkně ladit. Nicméně si myslím, že líčení bude pěkně ladit k různým outfitům, jen je potřeba si s tím vyhrát a třeba doladit doplńkami a nebo obměnit odstín rtěnky či lesku.


Začala jsem jako vždycky make-upem, to vám tady ale ukazovat nebudu, protože by to byl asi nekonečný článek. :-D Důležité je si před tím, než nanesete make-up dobře vyčistit pleť od mazu a nečistot, aby to pěkně všechno drželo tam, kde má. Není od věci použít podkladovou bázi, obzvláště pokud se chystáte někam na party. 

Heslem tohoto looku je "blendění", vrstvení stínů a stínování. Protože jsem chtěla, aby nejvýraznější z tohoto líčení bily oči, nepřeháněla jsem to nijak s konturováním ani tvářenkou. 

Pro celé líčení očí jsem použila paletku od Too Faced - Chocolate Bar, ale vy můžete využít jakékoliv stíny v podobných odstínech, co vlastníte. :-) Začala jsem s světlým narůžovělým stínek, který jsem nanesla do ohybu horního víčka a pořádně rozblendila. Pokračovala jsem tmavším, karamelovým stínem, kterým jsem ještě více zvýraznila ohyb víčka. Dále jsem na celé pohyblivé víčko nanesla tmavý fialovovínový stín. Důležité je, aby nebyly na víčku žádné ostré přechody mezi jednotlivými odstíny stínu, proto je potřeba vzít štětec a stíny do sebe pěkně zapracovat. Jako poslední krok co se stínů týče přidám do koutku oka nejtmavší hnědí odstín, který jemně vpiju do již nanesených vrstev.

Nesmím zapomenout nanést karamelový stín i na spodní víčko pro ještě větší zvýraznění očí, důležité je také prosvětlit vnitřní koutek očí, aby nám to krásně prozářilo pohled. Potom stačí líčení doplnit černou linkou a vrstvou řasenky. Při líčení nikdy nezapomínám vyplnit obočí, které nám krásně zvýrazní a orámuje obličej. Na rty jsem použila fuksiový odstín rtěnky, který mi k tomu to looku sedí a skvěle podtrhuje líčení očí.

Stačí jen obléct šaty a silvestrovská party může začít. No ale ještě musím chvíli vydržet. ;-) Doufám, že vám moje líčení případně pomůže při vybírání looku na zítřejší Silvestr. A pokud už máte vymyšlený look, tak nevadí, určitě vám to v něm bude slušet!

Krásný, šťastný, zdravý a úspěšný rok 2017!

Lenka z Awakened Dreamer

You Might Also Like

3 komentáře: